divendres, 9 d’abril del 2010

Roque, Albert us esperem amb neguit!


Benvolguts companys i companyes:

Com ja deveu saber, cada dimecres, Barcelona Acció Solidària convoca a la plaça del Rei una concentració silenciosa de 19.00 a 19.15 h per demanar alliberament del Roque i l’Albert, companys de la Caravana Solidària segrestats a Mauritània, i d’aquesta manera mostrar el seu suport a familiars i amics. Molts de vosaltres heu participat més d’un dimecres en aquests actes.

Ara voldríem aprofitar la convocatòria setmanal per fer una nova convocatòria específica des del món de l’educació, dirigida especialment als centres educatius que estem treballant aspectes de cooperació i solidaritat i que ens sentim estretament vinculats als segrestats i entristits pel seu injust captiveri.

Per això convoquem tota la comunitat educativa dels centres (professors, alumnes, famílies, etc.) a la concentració del dimecres dia 14 d’abril a les 19.00 h a la plaça del Rei.

Grup d’escoles del projecte “JUNTS”, que des del Consorci d’Educació amb el suport de l’Associació d’Amics de Diakha Madina i de l’Associació Cultural Ibn Batuta treballem amb Kedougou i Tànger:

Escola del Mar, escola Arc Iris, escola Els Pins, escola Turó Blau, escola Heura, escola Àngels Garriga, escola Torrent de Can Carabassa, escola Drassanes, escola Dolors Monserdà - Santapau, escola Parc del Guinardó, Institut Serrat i Bonastre, Institut Josep Pla, Institut Escola Art del Treball i Institut Vall d’Hebron.

Esperem que aquest cop el temps ajudi que la participació del professorat, l’alumnat i les famílies sigui molt més representativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
Soc la Marina de l'escola els Pins i espero que alliberin al als dos coperants

Fins un altre