dilluns, 16 de novembre del 2009

La classe del Vent i dels Meteorits de l'Arc Iris

Aquest curs, intercanviarem jocs catalans i del Senegal.
Als nostres amics els enviem una carta de presentació en forma de joc. Els hem preparat una capsa plena de menjaclosques, pintats de tots colors, en els quals els saludem i els expliquem coses nostres, per descomptat en català i en mandinga (o francès). A dins la capsa també hi hem posat caramels, i fulls perquè ells es puguin fabricar els seus propis menjaclosques. I hem inclòs unes bones instruccions amb dibuixos i fotografies.


Durant les darreres setmanes, hem jugat a la xarranca i hem preparat una fitxa per tal d'explicar als nostres amics senegalesos com s'hi juga. També ens han vingut a gravar com hi juguem, i així ells ens veuran les cares que fem quan saltem i sentiran unes quantes de les nostres veus.


Gràcies a la col.laboració entusiasta de totes les classes de l'escola, hem recollit molt material escolar i informàtic per dur-lo cap al Senegal. Ben aviat sortirà la caravana solidària carregada del material que enviem conjuntament amb les altres escoles catalanes.
Esperem rebre d'aqui a uns quants mesos les gravacions i explicacions dels seus jocs per tal d'aprendre'ls i divertir-nos jugant-hi.Ei, potser ens arribaran pels volts dels Reis, i així semblarà que ens arribi una caravana màgica de jocs africans, igual com ara a ells els arribarà la nostra caravana de material, xarranques i menjaclosques màgics.

També tenim moltes ganes de compartir amb les altres classes de l'Arc Iris els jocs d'aquí i d'allà.

Escola Arc Iris Classes del Vent i dels Meteorits