divendres, 29 de gener del 2010

l’awalé





Avui a la classe de quart hem après un joc nou : « L’awalé ». Primer de tot, hem vist un vídeo sobre com es jugava: « L’Alba i l’aualé”. Després ens han donat unes instruccions i ens hem dividit en grups de tres per llegir-les, entendre-les i descobrir el funcionament i les normes del joc.


Com que alguns no teníem cap awalé a l’abast, ens n’hem fet un amb pots petits de plàstic i hem fet les llavors de plastilina. (Leia)

La primera partida no l’hem fet massa bé. Ens ha costat una mica entendre-ho l i també vèiem el joc una mica estrany. (Pau)


Al començament hem dubtat una mica. Mentre jugàvem ens ha costat un xic saber cap on havíem de moure les llavors perquè havia d’anar al contrari del sentit de les agulles del rellotge i ens hem embolicat bastant (Marina M.)

El que més m’ha agradat ha estat jugar una partida contra l’ordinador. Hem jugat tota la classe en grup i hem perdut. (Nerea)


A nosaltres ens ha semblat una bona experiència aprendre a jugar a l’awalé, també ens ha semblat molt divertit i curiós. Finalment a tots ens ha agradat i hi volem tornar a jugar.(Irene)

Ens ha semblat molt divertit aquest joc perquè ens fa una mica pensar. (Mireia)
Estem contents d’haver après un joc nou del continent africà (Jessica)