divendres, 29 de gener del 2010

hem construit l'awalé



El passat dimecres 20 de gener vam construir-nos un awalé per casa amb unes oueres de cartró. D'awalés n'hi ha de diferents tipus, amb més o menys forats. Nosaltres vam construir l'awalé de 12 forats distribuïts en dues rengleres de sis. Bàsicament el que vam fer va ser enganxar dues bases d'oueres per tenir les dues rengleres de sis forats, i després vàrem pintar-lo al nostre gust. Va ser una tarda entretinguda.

Ara ja estan pintats la mar de bonics i només ens cal posar-hi les llavors, possiblement farem servir cigrons. Un cop els portem a casa, convidarem a jugar a tota la família.

A reveure,

Classe de 4t, Escola Els Pins

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola som la Marina i la Claudia de l'escola els Pins.
A nosaltres el joc de l´awale ens va agradar molt perquè és un joc molt divertit i t'ajuda a agilitzar la ment.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Sandra de l'escola els Pins.
Ens ha agradat molt fer-nos un aualé nosaltres mateixos. El joc de l'aualé és divertit, a vegades mai s'acaba i per això magrada molt.És un joc d'estratègia.

Anònim ha dit...

Hola som la Mireia i la Laura de l'Escola Els Pins.
A nosaltres el joc de l´awalé ens ha semblat divertit , interessant, que ens fa ser més savis, i cuidar més la natura i agilitar la ment.
Quan vam fer un awalé a l'escola per casa ens vam divertir molt .
Quan vam fer la partida contra l'ordinador, ens va ensenyar que a la primera partida no és sempre la millor. Després ens vam posar en grups i vam jugar a l´awalé .