dilluns, 31 de maig del 2010

DIA DEL JOC

El dissabte totes les escoles participants a “JUGUEM PLEGATS” ens trobàrem al Mirador d’Horta de la rambla del Carmel per compartir els jocs treballats i compartir-los amb altres infants del districte dins del marc de la festa del DIA del JOC.

Va ser un matí de jocs i de descoberta dels treballs dels altres centres, però també de les vuit ludoteques que hi ha als diferents barris del districte d’Horta-Guinardó.

Malgrat les dificultats de calendari i coincidir amb nombrosos actes i activitats (festes d’AMPA d’escoles, finals de lligues esportives, concerts d’escoles de música, etc) al llarg del matí varen anar passant molts infants dels vuit centres participants i infants del barri. Amb l’ajuda dels alumnes de 1r d’Animació d’activitats fisico-esportives de l’IES Vall d’Hebron van poder jugar a diversos jocs catalans i senegalesos.





L’espectacle de carrer de les girafes que va amenitzar el matí van provocar uns moments molt entranyables i adients a l’intercanvi que han realitzat les escoles de Barcelona i Kedougo. Durant el breu acte central del matí en el que varen parlar la Regidora del Districte la Sra Elsa Blasco, la presidenta de IPA (Associació Internacional del dret a Jugar) Imma Marin i representants de l’Associació d’Amics de Dikha Madia i del Consorci d’educació de Barcelona, es van cantar i ballar dues cançons en mandinga. D’aquesta manera es van fer presents, de forma simbòlica, els companys de l’intercanvi de les escoles de Kedougou.

L’acte el van dedicar als membres de la Carvana Solidària que encara segueixen segrestats.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Les girafes eren molt divertides i semblaven de veritat i quan es van posar de peu, quasi et trepitjaven.

Francesc, 4t Escola Els Pins