dijous, 25 de febrer del 2010

Concentració solidària


03/03/2010
Cada dimecres, Barcelona Acció Solidària convoca a la plaça del Rei una concentració silenciosa, a les 19h, per demanar alliberament de l´Alícia, el Roque i l'Albert, companys de la Caravana Solidària segrestats a Mauritània i d’aquesta manera mostrar el seu suport a familiars i amics.

Per als propers dies s'està organitzant una convocatòria específica des del món educatiu, dirigida als centres que treballen aspectes de cooperació i solidaritat. Per això, es convoca a tota la comunitat educativa (professorat, alumnat, famílies, etc.) a la concentració del dimecres dia 3 de març.

Aquest és el grup d’escoles del projecte “JUNTS”, que des del Consorci d’Educació amb el suport de l’Associació d’Amics de Diakha Madina i de l’Associació Cultural Ibn Batuta treballen amb Kedougou i Tànger:

Escola del Mar, escola Arc Iris, escola Els Pins, escola Turó Blau, escola Heura, escola Àngels Garriga, escola Torrent de Can Carabassa, escola Drassanes, escola Dolors Monserdà - Santapau, escola Parc del Guinardó, Institut Serrat i Bonastre, Institut Josep Pla, Institut Escola Art del Treball i Institut Vall d’Hebron.