dimarts, 1 de desembre del 2009

Entrebancs!

Be no podem fer tota la feinada que hem fet sense fer un seguiment de com arriben els materials a les escoles del Senegal, tots vosaltres heu col·laborat d'allò mes aportant idees, material i emoció a aquest projecte que va íntimament lligat al transport del material a Senegal, no podem passar aquests dies sense recordar també els entrebancs que s'estan produint.

Tres cooperats de la caravana solidària han estat segrestats a Mauritània, encara no sabem qui ho ha fet, però de ben segur que tots estem amb un ull sobre la premsa i la televisió per saber com segueixen les coses amb els segrestats i la resta del grup que segueixen a Mauritània.

No podien passar els dies sense que els esmentéssim en aquest blog i així expressem el nostre rebuig cap als actes que estan succeït i el nostre recolzament, a totes les persones que participen en el projecte i sobretot als tres segrestats, Roque Pasqual, Alícia Gámez i Albert Vilalta.

L'associació Barcelona Acció solidària, que es qui du a terme la proesa de la caravana solidària fa una:
CONCENTRACIÓ DE SUPORT
AVUI dia 1 de desembre
a les 16 h a les escales de la plaça del Rei de Barcelona

Si podeu aneu-hi.

Per seguir la informació de primera mà, que ens ofereixen els nostres companys, des de Mauritània i Senegal, passeu per aquest lync:
http://www.caravana-solidaria.blogspot.com/